Knjigovodstvene usluge

Za vas vršimo sledeće računovodstvene usluge:

            Ukoliko ste novi u nekom poslu i po prvi put tragate za knjigovođom koji će voditi Vaše poslovne knjige, onda najverovatnije ne znate ni šta sve taj posao podrazumeva, odnosno koje sve to knjigovodstvene usluge postoje. Stoga, pre nego što navedemo koje su to profesionalne knjigovodstvene usluge koja naša agencija nudi, uvešećemo Vas malo u ovu priču. Najpre je važno objasniti kako su računovodstvo i knjigovodstvo povezani – najjednostavnije je reći da je knjigovodstvo zapravo baza računovodstva. Od kvalitetnog i profesionalnog vođenja poslovnih knjiga, zavisiće i tačnost i preciznost završnih računa koje sastavlja i obračunava računovođa. Svi znamo da su završni računi i finansijski izveštaji presudni u svakom legalnom poslovanju, te da bi ih sve imali „pod konac“ važno je da imate kvalitetne knjigovođe i računovođe koji će svu tu silnu papirologiju detaljno urediti.

            Postoji mnogo začkoljica i pravila zbog kojih je praktično nemoguće da Vaše poslovne knjige vodite sami; a u zavisnosti i od firme možete biti u zakonskoj obavezi da unajmite ovlašćene knjigovođe i računovođe. Zbog toga je na Vama da samo da odaberete agenciju koja obavlja knjigovodstvene usluge koje su Vama potrebne, i da procenite da joj možete pružiti puno poverenje. Naša najbolja reklama su naši zadovoljni klijenti koji godinama sa nama sarađuju na obostrano zadovoljstvo.

            Mi Vam nudimo knjigovođe koji su pre svega stručni, informatički obrazovani, koji imaju kredibilitet i dugogodišnje iskustvo. Oni će Vam uvek izaći u susret – omogućiće Vam uvid u Vaše poslovne knjige u svakom trenutku i objasniti sve sa čime niste upoznati. Naše knjigovođe ne samo da su stručni prilikom obavljanja svih knjigovodstvenih usluga koje nudimo, nego su čuveni i po neverovatno dobroj komunikaciji sa klijentima.

            Neki bi rekli da od knjigovođe zavisi „srce jedne firme“ jer u pitanju je osoba kojoj se poveravaju sve poslovne tajne, koja dobro poznaje zakon i od čijeg detaljnog, stručnog i savesnog rada umnogome zavisi celkupno poslovanje te firme. Zbog toga je kod izbora knjigovođe zaista ključna reč – poverenje. Naši zaposleni su ljudi od reči, i to će Vam biti očigledno još od prvog susreta sa njima. Dugogodišnje iskustvo u ovom poslu, donelo nam je mnoge stalne klijente, ali nam je, takođe, omogućilo da proširimo i svoje poslovanje; zahvaljujći svemu tome obogatili smo i ponudu knjigovodstvenih usluga koje nudimo.

            Sigurni smo da Vam možemo obezbediti sve što Vam je neophodno kako bi Vaše poslovne knjige bile uredne, završni računi tačni i precizni… ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa našim (dole navedenim) knjigovodstvenim uslugama budite slobodni da nas kontaktirate.

Knjigovodstvena agencija MILOVANOVIĆ se bavi sledećim poslovima:

1. OTVARAMO PREDUZEĆA
2. OTVARAMO RADNJE
3 .OTVARAMO UDRUŽENJA
4.PREREGISTRACIJE RADNJE U PREDUZEĆE
5.VRŠIMO OBUKU VOLONTERA ZA PROFESIONALNE KNJIGOVOĐE
6. VRŠIMO LIKVIDACIJU PREDUZEĆA
7. ZATVARAMO RADNJE
8.VRŠIMO KURIRSKU SLUŽBU
9. OBRADA ONLINE DOKUMENATA
 

Od knjigovodstvenih usluga u našoj agenciji na raspolaganju su Vam:

 

 

  • Uredno vođenje:

Glavne poslovne knjige; Blagajne; Poreskih evidencija; Platnog prometa;

  • Izrada:

Završnog računa; Međugodišnjih bilansa;  

  • Obračun:

Plata; Ugovora o delu i autorskih honorara; Socijalnih doprinosa za obveznika; Poreza na dodatu vrednost;  

  • Popis i obračun amortizacije osnovnih sredstava;
  • Priprema dokumentacije za dobijanje bankarskih pozajmica, izrada statistike finansijskih računa;
  • Knjiženje maloprodaje;
  • Analitička evidencija salda, konta, listinge otvorenih stavki;
  • Kurirska služba;

DOZVOLITE NAM DA PRAVILNIM VOĐENJEM VAŠIH POSLOVNIH KNJIGA DOPRINESEMO U KVALITETNOM RADU I USPEHU VAŠE FIRME!

Kontakt

                     Kontakt

KNJIGOVODSTVO MILOVANOVIĆ D.O.O.
Ul.VII Grge Andrijanovića br.16/17
11210 Krnjača, Beograd

Mob: 062/264-104
Mob: 062/8697-249

email:knjigovodstvoms@verat.net

Share This